Virksomhedsinformation

N. Graversens Metalvarefabrik er kongelig hofleverandør.

Historie.
Det danske selskab NG Metal blev stiftet tilbage i 1904. I 1955 blev selskabet købt af Niels Graversen. I dag er selskabet et af de ledende indenfor produktion af metalprodukter og underleverancer.

NG Metal har fabrikker i Danmark og Ukraine, og er et moderne og omfattende produktionsselskab, som specialiserer sig på underleverancer af metalprodukter til en stor palette af brancher.

NG tilbyder.
Vi har topmoderne maskiner og kan tilbyde en alsidig produktion til vore kunder i forskellige segmenter, som f.eks. maskine fabrikanter, næringsmiddelindustrien, møbelindustrien, olie/gas, lyd/video og andre segmenter som har brug for metaldele til videre produktion.

Kvalitet.
Produktionen er udført i henhold til, højeste internationale standarder. For at opnå dette har vi udviklet og implementeret standarder i henhold til international standard ISO 9001-2008 kvalitetsstyringssystem. De gældende krav til produktionen i Ukraine og Danmark, en konstant forbedring af vores processer og LEAN filosofi, er en vigtig del af vores virksomhedskultur.

Generationsskifte.
Christen Bo Justesen, overtog pr. 01-06-17 aktiemajoriteten fra A. Peter Graversen, samtidig med at virksomheden skiftede navn til NG Metal.

Peter Graversen, der nu afgiver den bestemmende indflydelse i virksomheden til den administrerende direktør, udtaler at han er meget tilfreds med nu at have en lille aktiepost: “Jeg véd at Christen vil videreføre virksomheden med den ånd der har været båret videre lige fra min far skabte virksomheden, og i en form som gør den stærk, sund og konkurrencedygtig, – med andre ord som en virksomhed for fremtiden.