N. Graversens Metalvarefabrik gør klar til fremtiden med ny hovedaktionær og bliver til NG Metal.

I et planlagt generationsskifte overtager den nuværende administrerende direktør og aktionær Christen Bo Justesen pr. 1/6-2017 aktiemajoriteten fra A. Peter Graversen, samtidig med at virksomheden skifter navn.
Selskabet, som har hovedkontor i Balling ved Skive består af 5 separate virksomheder: Grameta A/S, som sælger kuglehaner og skorstene til VVS branchen. NG Metal Ukraine, som er en fabrikationsvirksomhed placeret i Lviv Ukraine tæt på den polske grænse.

Fabrikken beskæftiger 200 mand med produktion af montageklare metal emner til et meget bredt kundesegment. NG Polen og NG Norge som er handels og salgsselskaber. NG Metal (N Graversens Metalvarefabrik) som er koncernens hovedsæde med fokus på partnerskab, sparring, teknisk salg, produktion og administration. Samlet set beskæftiges 250 mand i virksomhederne fordelt på 20.000 m2 produktion.

Peter Graversen, der nu afgiver den bestemmende indflydelse i virksomheden til den administrerende direktør, udtaler at han er meget tilfreds med nu at have en lille aktiepost: “Jeg véd at Christen vil videreføre virksomheden med den ånd der har været båret videre lige fra min far skabte virksomheden, og i en form som gør den stærk, sund og konkurrencedygtig, – med andre ord som en virksomhed for fremtiden.

Christen Bo Justesen der har været i virksomheden siden 1996 fortæller “det har hele tiden været planen at jeg skulle overtage majoriteten i virksomheden, og at dette skulle ske som en løbende proces. De seneste 5 år har vi med en professionel bestyrelse arbejdet målrettet på en ny strategi med fokus på de større kunder, samt en spredning i kundeporteføljen både nationalt og internationalt. Vi står nu på et solidt fundament økonomisk, organisatorisk og markedsmæssigt og føler os rustet til at kunne servicere både eksisterende og nye kunder på bedste vis”.

For yderligere information kontakt venligst Christen Bo Justesen – på mobil 20265824 eller på e-mail cbj@ng-dk.com